Tietokone ongelmien vuoksi blogin päivitys on jäänyt vähiin.

Eilen aamulla matkasimme Joensuuhun Gordyn, Tuijan ja Ronjan kanssa Mejä koulutukseen. Aamupäivän opiskelimme teoriassa asiaa ja iltapäivällä lähdimme kokeilemaan oppeja ihan käytännössä. Kouluttaja Minna Vornanen Pohjois-Karjalan Noutajakoirayhdistyksestä oli todella asiansa osaava ja kannustava opettaja. Suuret kiitokset Minnalle mahtavasta koulutuksesta. Tästä on hyvä jatkaa harrastusta kun sain hyvän pohjan kuinka verijälki tehdään ja kuinka koiran kanssa tulee toimia jäljellä. Gordy meni jäljen yllättävän hyvin, vaikkakin välillä piti merkkailla reittiä ja päälle vielä oikein revitellä niin että sammal vain pöllysi:)) Mutta kaikesta huolimatta kaato löytyi vaikka itse olin välillä vähän sitä mieltä että suunta on väärä, mutta jälki tekikin kaarroksen ja todellakin koiran nenä oli tarkempi kuin minun! Verijälki harrastusta tulemme Gordyn kanssa jatkamaan ja muutkin koirani jossakin välin saavat kokeilla kuinka jäljestys onnistuu. Mukana kurssilla oli kaksi kasvattiani Ronja ja Heta ja Hetan jäljestys oli todella tarkka työtä ja se keskittyi vain ja ainoastaan siihen jälkeen. Todella uskomaton luonnonlahjakkuus Heta on lajissa kuin lajissa. Kiitos siitä kuulunee Hetan haltialle Marja-Leenalle joka jaksaa harrastaa Hetan kanssa monia eri lajeja. Tässä Tuijan ottamia kuvia Gordysta työntouhussa. Kiitos Tuijalle kuvista.

1942581.jpg

1942584.jpg

1942582.jpg

Suosittelen kaikille verijäljestä yhtään innostuneille kokeilemaan kyseistä harrastusta. Meillä ainakin sekä emäntä että koira nauttivat hommasta!

Sitten muita kuulumisia:

Gordyn kasvattaja Susanna perheineen vieraili muutama viikko sitten meillä. Meillä oli oikein kivaa yhdessä ja kävimme läpi monta mielenkiintoista keskustelua  kääpiösnautsereista ja kasvatuksesta.

Heta on nyt sitten astutettu ja enemmän tietoja tulevasta pentueesta löytyy kohdasta pentuja---->

Hilla oikeasta etutassusta meni varvasluu poikki ja nyt Hillalla on sitten jalka lastassa:( Eläinlääkärin mukaan tämä tulee paranemaan nopeasti ja ettei siitä pitäisi jäädä mitään lopullista vaivaa. Nyt lepoa ja toivotaan että paraneminen on nopeaa!! Hilla meni todella vauhdilla rappusia alas ja kynsi jäi rappusissa laudan rakoon ja tassu taittui niin että varvasluu napsahti poikki. Tapahtunut harmittaa tosi kovasti mutta enpä todellakaan ole osannut ajatella että näin voisi käydä:(