Ensimmäinen kääpiösnautseri on tullut kotiini vuonna 1992. 1996 syntyi ensimmäinen Realsilveer pentue. Liki 11 vuoden tauko kasvatuksessa jonka aikana laumani kotona pieneni kun koirani kuolivat vanhuuteen. Parhaana aikana kotonani oli 6 käppänää yhtäaikaa. Sennin kuoleman jälkeen suruni oli niin suuri  joten melkein 3 vuotta laumassamme oli enää 2 koiraa. Tällä hetkellä omistuksessani on 4 musta-hopeaa mutta kotona asuu 3. Ilona asuu veljeni perheessä. 12v Hilla jolla todettiin syksyllä -19 diabetes. Insuliinihoidolla ja ruokavaliolla mennään eteenpäin päiväkerrallaan. Afri 10v ja uusimpana laumassamme Nosik joka saapui meille Rus Pitmark kennelistä kesällä vuoden ikäisenä.

Työskentelen ohjaajana lastensuojelu yksikössä. Kolmevuorotyö asettaa omat haasteensa harrastamiseen kuin myös perhe-elämäänkin.

Mitä tapahtui niinä aikoina kun en ollut aktiivisesti mukana käppänätouhussa. Keskityimme isommaisen harrastukseen jääkiekkoon jossa talven viikonloput mukavasti meni kaukalonlaidalla pelejä seuratessa. Perheemme kasvoi 2012 toisella pojalla. Rakennettiin talo maalle järvenrannalle.

Ihanne kääpiösnautserini on karkeakarvainen, jalo mutta vahvatyyppinen yksilö joka omaa reippaan tempperamentin. Snautseri pienoiskoossa!

Odotan tulevalta kasvatustyöltäni  terveitä, reippaita, karkekarvaisia ja oikearakenteisia koiria. Kasvattaja kollegoilta ja kasvattieni omistajilta odotan rehellistä, avointa ja ennakkoluulotonta yhteistyötä. Jos joku asia toiminnassani askarruttaa, mietityttää kannattaa asiasta suoraan kysyä minulta!

Jokainen koirani on perheenjäsen eikä yksikään nartuistani ole pentumisen jälkeen vaihtanut kotia.

Kasvattejani en lupaa koko trimmata koska aikani on rajallinen mutta ohjaan kasvattini ammattitrimmaajien luokse. Opastusta ja neuvoja trimmaamiseen voin antaa mikäli joku haluaa itse oppia trimmaamaan.

IMG_20190715_200126_635.jpg

Kuva vuodelta 1999 jossa ensimmäiset kääpiösnautserini Roosa, Simo, Toora ja Ampi