Koira jonka alunperin piti tulla kotiini, mutta veljeni perheen suuri suru joka heitä kohtasi Viksun (Gloris Utilityman) kuollessa päätin että minulla on vielä koiria heillä ei. Niimpä heidän perheeseen tuli ilo, Ilona <3

Sain kunnian valita Ilonan pentueestaan, Lampisen Sadun (kennel Proceller) vahvoin kasvattaja Kristalle antamin suositusten. Kiitos Satu ja Krista luottamuksesta!

Ilona rakenteellisesti lähellä tyyppiä josta tykkään. Vahva kuitenkin jalo. Ihanne häntä ja kaunis pää. Karvaltaan keskikarkea. Luonnteeltaan timanttia, ei asiaa jota pitäisi säikähtää tai pelätä. Ja oikeasti äänetön! Mitäpä sitä varma koira haukkumaan turhia sopii niin Ilonaan. Ilona kohtaa jokaisen vastaan tulevan häntä heiluen innokkaana kysyen kuka olet? Vilkkautta ja tempperamenttia löytyy. Näyttelyssä Ilona esittää itsensä omilla jaloin seisoen katsoen esittäjää turha kyykkiä ja kumartaa :) Kukkaruukkunkin Ilona osaa pissata, pöydältä herkut varastaa. Koirien älypelit ratkaistaan hetkessä, näyttelyhäkin vetoketjun avaa näppärästi. Varsin älykäs yksilö.

Meidän ilona, Ilona <3

IMG-20180714-WA0002.jpg

20200122_191430.jpg20191223_232156.jpg